O nama

Agencija HDD

Agencija HDD  osnovana je 2015. godine,  a sve je krenuo od ideje nekoliko ljudi koji su do tada, kroz srodne poslove, bili uključeni u svijet dizajna, novinarstva, produkcije, marketinga i fotografije.  Mi smo tim koji se strastveno zalaže za ono što radimo i volimo ono što radimo.

 

Nastojimo predstavljati standard, biti mjerilo kvalitete i profesionalnosti u svim segmentima poslovanja; klijentima prvi izbor za kontakt, pouzdan partner, te društveno odgovorna kompanija. Vrijednosti na kojima temeljimo naš uspjeh su profesionalnost, uslužnost, povjerenje, inovativnost, ekonomičnost i razumijevanje potreba naših partnera i klijenata, jer znamo da je uspjeh naših klijenata i uspjeh za nas.

 

Naša djelatnost je kreiranje i izrada  kompletnih rješenja za naše klijente dostupnim marketing uslugama, kao što su web dizajn, social media marketing, online marketing i promotivni materijali, kojima nastojimo osigurati prepoznatljivost našeg klijenta.

 

Nudimo cijeli spektar usluga oglašavanja, uključujući savjetovanje, kreativne usluge, izradu promotivnog materijala, kreiranje i provođenje promotivnih kampanja, vođenje marketinških kampanja i ostale usluge oglašavanja koje su usmjerene na privlačenje i zadržavanje kupaca. Organizaciju, promociju i vođenje događaja, kao što su sajmovi, kongresi, konferencije i sastanci. Dizajn i programiranje internet stranica, softwera i aplikacija, usluge grafičkog dizajna i pripreme za štampu, dizajn vizualnog identiteta.

Kreativnost bez strategije se zove umjetnost. Kreativnost sa strategijom se zove “reklama” –
Jef I. Richards

Ne plašite se biti kreativni i eksperimentisati marketingom. –
Mike Volpe